Activiteiten-Daguitstappen

Sfeerfoto's terug te vinden onder rubriek foto's

Hier kunnen we voortaan spreken over 2 verschillende uitstappen.
Voortaan nemen we de bus om de 2 jaar voor een dagbezoek aan een park.
De 2e daguitstap die we sinds kort doen is in augustus een fietstocht.

2016 was weer een jaar dat we onze bus nog eens uit stal namen. De bus leide ons naar de Biesbosch, voor een prachtige rondvaart met een boot.
We konden er genieten van mooi weer en een mooi uitzicht in de Biesbosch.
Smiddags stond er een heerlijke brunch voor ons klaar. Na de middag bezochten we een lokale kaasmakerij met uiteindelijk mogelijkheid om kaas te kopen. Dit was weer een geslaagde activiteit met mooi weer.  

Onze jaarlijkse fietstocht gaat steeds door in de maand augustus, we spreken dan af vanaf 10u, om te vertrekken voor een leuke fietstocht van zo'n 50 à 60 km.
Verdere info volgt nog, de plaats waar we heen rijden blijft een verassing.
Er worden natuurlijk wel voldoende tussenstoppen gepland zodat niemand dorst moet leiden en iedereen heel de fietstocht kan volhouden.

Door aanwezigheid van "corona" is het de afgelopen jaren moeilijk geweest om de fietstocht te organiseren.
De laatste fietstocht welke ik hier uitleg was in 2016, met vertrek en aankomst bij Postelboershof. We vertrokken omstreeks 10u, en hebben de Kempense fietswegen verkent. Zo kwamen we smiddags bij de arc van noah om een middag lunch te nuttigen (meeste hadden eigen boterhammen bij). Om dan verder door de kempense wegen terug naar Postelboer te rijden, met een hele dag goed weer was dit een geslaagde fietstocht.
De moment dat we bij Postelboer onze eerste drankjes bestelde begon het te regenen en het hield niet meer op derest van de dag. Gelukkig had Martine van Postelboer voor ons een tafel klaargezet binnen om onze maaltijd te kunnen nuttigen, dit was weer smikkelen en smullen. Hiervoor dank aan Martine.

Rijd u graag mee volgend jaar, houd de kalender in de gate voor de datum en schrijf tijdig in!!